BUILDING FOR PEOPLE | BUILDING FOR PROGRESS

Satisfacerea cerințelor clienților si asigurarea calitatii in concordanta cu normele si tehnologiile actuale, reprezintă misiunea noastră principală. Le ascultăm dorințele și le oferim cele mai potrivite soluții, în condiții de maximă seriozitate și responsabilitate. Urmărim îmbunătățirea continuă a performanțelor și a calității serviciilor oferite, asigurăm toate resursele necesare, inclusiv instruirea și pregătirea continuă a personalului, pentru dezvoltarea competențelor profesionale.

Construim pentru viitor. Suntem conştienţi că prin natura activităţilor pe care le desfăşurăm generăm un anumit impact asupra mediului, impact pe care îl controlăm şi îl reducem permanent. Mai mult, prin noile tehnologii si solutii constructive propuse clientilor nostri, promovam arhitectura sustenabila, cu impact scazut asupra mediului.

 

Locuinte Unifam   Structuri   Rezidential Consolidari - restaurari
       
Proiectare   Amenajari exterioare   Inchirieri utilaje Management de proiect

  


In cazul in care proiectul dumneavoastra nu afecteaza mediul inconjurator, corespunde unor norme estetice, nu altereaza o arie de arhitectura protejata, putem deveni consultantul, constructorul in care puteti avea incredere.

sigle


20ANI

 

flag ro    flag ue